Sanal ofis hizmetimi nasıl yenileyebilirim?
Unicount avatar
Yazar: Unicount
Bir haftadan uzun bir süre önce güncellendi

Stripe üzerinden ödeme sağlayan bir kart ile sanal ofise abone olduysanız aboneliğinizin yenilenmesi otomatik olarak gerçekleşir.

Unicount, mevcut abonelik sürenizin bitiminden 7 gün önce yıllık üyelik ücretini tahsil ederek sanal ofis hizmetinizi sonraki 12 aylık dönem için yenilemeye çalışacaktır.

Yapmanız gereken tek şey, ödeme kartınızın süresinin dolmadığından ve yeterli bakiyeye sahip olduğundan emin olmaktır.

Zorunlu Müşteri Verilerini henüz kaydetmediyseniz veya pasaportunuzun süresi dolduysa, buradaki kılavuzumuzu takip ederek verilerinizi sağlayabilir ve güncelleyebilirsiniz.

Otomatik Stripe ödemeleri için şirket kartınızın kayıtlı olmaması nedeniyle sorun yaşadığınızda, Müşteri Panosundaki Abonelik menüsünden faturanızı indirebilir ve manuel yenileme için abonelik ücretini Unicount'a havale edebilirsiniz. Bir sonraki 12 aylık dönemin faturaları, üyeliğiniz sona ermeden 60 gün önce Panonuzda hazır hale gelir ve mevcut abonelik sürenizi her zaman Müşteri Panosunda görüntüleyebilirsiniz.

Aboneliğinizin sona ermesi durumunda, Unicount size bir ödeme kartı eklemek veya banka havalesi için bir fatura indirmek üzere Müşteri Panosunda oturum açmanız için size 30 günlük bir ek süre verir.

Yaptığınız bir banka havalesini bize bildirmek veya ek süreniz sona ermişse, süresi dolan aboneliğinizin manuel olarak yenilemek adına bir Stripe ödeme bağlantısı talep etmek için support@unicount.eu ile iletişime geçebilirsiniz.

Unicount abonelikleri, 30 günlük ek süre sona erdiğinde sonlandırılır. Sonlandırılan hesaplar, Unicount adresinin Ticaret Sicilinden kaldırılması için mahkemeye gönderilir. Aboneliğinizi sonlandırdıktan sonra yenilemek istiyorsanız, lütfen hemen Unicount destek ile iletişime geçin. Böylece, size yıllık üyelik yenileme için bir ödeme bağlantısı gönderebiliriz ve Unicount, adresinin şirketinizin kayıt kartından kaldırılması için yaptığı mahkeme başvurusunu geri çeker.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?