Şirket kayıt kodum neden bir hata mesajı gösteriyor?
Unicount avatar
Yazar: Unicount
Bir haftadan uzun bir süre önce güncellendi

Mevcut bir şirketle sanal ofis hizmetine kaydolmak istediğinizde, Unicount şirketin sistemimizde halihazırda kayıtlı olup olmadığını kontrol eder. Bunun için şirket kayıt kodunu sistemimizdeki kayıt kodlarıyla karşılaştırırız.

Şirketinizin aktif bir sanal ofis aboneliği olduğunu veya hizmet yenileme ödemesinin geciktiğini tespit edersek aşağıdaki hata mesajı görüntülenir.

Yapmanız gereken tek şey Unicount destek ile iletişime geçerek hata mesajının neden görüntülendiğini öğrenmek ve sanal ofis hizmetinizi sonraki 12 aylık dönem için nasıl yenileyeceğinizi öğrenmektir.

Hatanın en olası nedeni, gecikmiş olabilecek mevcut aboneliğinizi yenilemek yerine şirketiniz için yeni bir abonelik yapmaya çalışmanızdır.

Abonelik durumunuzu kontrol etmek için Müşteri Panosunda oturum açmanız yeterlidir. Giriş yapamıyorsanız 30 günlük ödemesiz süreniz muhtemelen sona erdiğinden ve abonelik yenileme ödemeniz geciktiğinden Unicount destek ile iletişime geçmeniz gerekir. Bu nedenle Müşteri Panosuna erişiminiz kısıtlanmış olabilir.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?