Tüm Koleksiyonlar
Müşteri Panosu
Tavsiye programı
Tavsiye programı nasıl çalışır?
Tavsiye programı nasıl çalışır?
Unicount avatar
Yazar: Unicount
Bir haftadan uzun bir süre önce güncellendi

Unicount sanal ofis müşterileri, şirket kurma veya sanal ofis hizmeti kaydı yoluyla yeni müşterileri Unicount yıllık sanal ofis hizmetine abone olmaya davet ederek tavsiye programı indirimi kazanma hakkına sahiptir.

Bir sonraki yıllık sanal ofis ödemesi şirket kartından tahsil edildiğinde kazanılan indirim ücreti kadar şirketinize faturanızdan indirim yapılır.

Ayrıca her yeni sanal ofis kaydı da ilk yıllık abonelik ücretinden 25 Euro indirim alır ve sizin bir sonraki sanal ofis ödemenizden düşülecek olan 25 Euro'yu hesabınıza yatırırız.

Şirketinizin “25 Euro ver, 25 Euro kazan” promosyon kodu Müşteri Panosu'nda mevcuttur. Müşteri Panosu'nda oturum açtıktan sonra sol alt köşede şirketinizin promosyon kodunu görebilirsiniz:

Yeni bir firma promosyon kodu ile Unicount sanal ofis hizmetine üye olduğunda toplam fiyattan KDV dahil 25 Euro indirim düşülür.

Yeni abonelik için referans kodu kullanılan Unicount müşterisi, bir sonraki yinelenen yıllık sanal ofis ödemesinden düşülen KDV dahil 25 Euro'luk bir indirim alacaktır.

12 aydan kısa bir süre içinde gerçekleşen 9 davetten sonra Unicount, doğrudan aylık ödemelerle Unicount, Ortaklık Programına katılmanızı teklif edecek.

Kodlar yalnızca yeni bir müşteri Unicount adres hizmeti ile yeni bir şirket kaydettirdiğinde veya şirket kaydı olmadan yeni bir sanal ofis siparişi verildiğinde çalışır.

Bir sonraki ödemeden indirim sadece kodun kullanıldığı şirkete uygulanır ve Unicount sanal ofisi kullanan başka bir şirkete devredilemez ve nakit olarak ödenemez.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?