Tüm Koleksiyonlar
Estonya'da sanal ofis ve irtibat kişisi hizmeti
Genel
Sanal ofis aboneliğimin süresi dolarsa ne olur?
Sanal ofis aboneliğimin süresi dolarsa ne olur?
Unicount avatar
Yazar: Unicount
Bir haftadan uzun bir süre önce güncellendi

12 aylık kayıtlı ofis adresi ve irtibat kişisi aboneliğinizi, sona erme tarihinden sonraki 30 günlük ek süre içinde yenilemediyseniz, Müşteri Panosuna erişiminizi kaybedersiniz. O zamana kadar Unicount, kayıtlı bir ödeme yönteminiz varsa aboneliğinizi otomatik olarak yenilemeye çalışır.

Müşteri Panosuna erişimi kaybetmeden önce tüm ilgili posta öğelerini ve faturaları indirmenizi öneririz.

Hizmet Kullanım Şartlarına göre şirketiniz, Ticaret Sicilindeki kayıtlı ofis adresini ve irtibat kişisini değiştirmek ve adres değişikliğini en geç aboneliğin sona erdiği gün iş ortaklarına bildirmekle yükümlüdür.

Kayıtlı ofis adresini ve irtibat kişisini değiştirmeniz için hazırladığımız rehbere buradan ulaşın.

Aboneliğin sona ermesinden itibaren bir ay içinde şirketin kayıtlı ofis adresini ve Ticaret Sicilindeki irtibat kişisini değiştirmediyseniz, Unicount, Ticaret Sicilinden yanlış bilgilerin silinmesi için Ticaret Siciline başvuruda bulunma ve yıllık abonelik ücretine eşit bir sözleşme cezası talep etme hakkına sahiptir.

Mahkeme başvuruyu inceledikten sonra, yanlış kayıtlı ofis adresinizi ve irtibat kişinizi siler. Yine de şirketinize 25 Euro'luk bir devlet ücreti tahsil edilecektir. Mahkeme tarafından belirlenen süre içinde yeni bir irtibat kişisi belirlemediyseniz, mahkeme şirketinizi silme hakkına sahiptir.

Servis sağlayıcıları değiştirmeyi planlıyorsanız, Unicount, sorun yaşamamak için en geç abonelik sona ermeden 2 hafta önce Ticaret Sicili ayrıntılarını değiştirmenizi önerir. Bazen mahkeme işlemleri biraz zaman alabilir ve adresiniz ve irtibat kişisi bilgilerinizin sona erme tarihine kadar değiştirilmediyse, bu sözleşmenin ihlali olur.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?