Tüm Koleksiyonlar
Estonya'da çevrimiçi şirket kurmak
Genel
Estonya dijital kimliğine sahip olmadan bir şirketi nasıl kaydettirebilirim?
Estonya dijital kimliğine sahip olmadan bir şirketi nasıl kaydettirebilirim?
Unicount avatar
Yazar: Unicount
Bir haftadan uzun bir süre önce güncellendi

Eğer Estonya dijital kimlik kartınız (e-resident kartı dahil), Mobile-ID veya Smart-ID'niz yoksa Estonya'da bir noter ziyaret ederek de bir şirket kurabilirsiniz. Tüm Estonya noterlerinin listesine buradan ulaşabilirsiniz. Tüm noterler, fiyatlar regüle edildiği için şirket kuruluşları için aynı miktarda para alır.

Litvanya Mobile-ID de Ticaret Sicili aracılığıyla şirket kuruluşu için desteklenir, ancak Ticaret Sicili tarafından Unicount'a sağlanan API hizmeti aracılığıyla kaydolurken desteklenmez.

Desteklenen eID (elektronik kimlik) çözümlerinden herhangi birine sahip değilseniz ve Estonya'yı ziyaret edemiyorsanız, bir vekaletname hazırlamak ve onaylamak gibi bir seçeneğiniz de vardır. Bu vekaletname, Estonya noterlerinde sizi kimin ve ne amaçla temsil edebileceğini belirten bir belge olmalıdır. Kurucu olarak niyetinizi tam olarak belirtmenizin gerektiği için çok ayrıntılı bir belge olacaktır. Estonca veya İngilizce dillerinde değilse, muhtemelen Estonya'da yeminli bir tercüman tarafından tercüme edilmesi de gerekir.

Unicount, yalnızca çevrimiçi şirket kuruluşları içindir ve vekaletname yoluyla şirket kayıt hizmeti vermemektedir.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?