Nasıl satış faturası oluşturabilirim?
Unicount avatar
Yazar: Unicount
Bir haftadan uzun bir süre önce güncellendi

Estonya şirketiniz adına satış faturaları oluşturmak için piyasada birçok çevrimiçi araç bulunmaktadır. Hiçbiri tamamen ücretsiz değildir.

Örneğin Envoice, e-Financials veya Merit kullanabilirsiniz.

Envoice bir muhasebe yazılımı değildir ve bu nedenle e-Financials ve Merit ile API entegrasyonlarına sahiptir. e-Financials veya Merit, mikro şirket muhasebesi için uygundur.

Envoice, Estonya'daki en popüler muhasebe yazılımlarıyla entegrasyonları olan Estonya yapımı gider yönetimi yazılımıdır (SaaS). Ayrıca Wise hesabınıza bağlı olan basit bir faturalandırma aracı ve API bağlantısı içerir.

Merit, Envoice ile mükemmel şekilde çalışan Estonya yapımı muhasebe yazılımıdır. Muhasebeciniz aynı platformu kullanıyorsa Merit üzerinden faturalandırmanız mantıklıdır.

e-Financials, mikro şirketler için Estonya hükümetine ait bir muhasebe yazılımıdır ve piyasadaki en ucuz yazılımlardan biridir. Yine de çok fazla muhasebe firması kullanmamaktadır.

Unicount, harika gider yönetimi araçları içerdiği ve Estonyalı muhasebecinizin büyük olasılıkla kullanacağı muhasebe yazılımıyla entegre olduğu için Envoice'u kullanmanızı önerir.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?