Unicount'ın sunduğu sanal ofis hizmeti nedir?
Unicount avatar
Yazar: Unicount
Bir haftadan uzun bir süre önce güncellendi

Kayıtlı ofis adresi

Unicount üzerinden şirket kurma başvurunuzu gönderirken Unicount sanal ofis adresine üye olduğunuzda, şirketinizin kayıtlı adresi Veskiposti 2-1002, Tallinn 1038, Estonya olacaktır.

Mevcut şirketiniz için servis sağlayıcı değiştirerek sanal ofis hizmeti sipariş ettiyseniz, bu kılavuzu takip ederek Ticaret Sicili üzerinden adresinizi değiştirmeniz gerekmektedir.

31 Ağustos 2021'e kadar Unicount'ın sunduğu adres A.H. Tammsaare tee 47, Tallinn 11316, Estonya idi.

Tammsaare tee 47 adresine kaydolan müşteriler, adres bilgilerini Ticaret Sicili üzerinden ücretsiz olarak değiştirebilirler. Şirket adresinizi değiştirmek için bu kılavuza göz atın.

Posta işleme

Unicount, gelen tüm postaları işler ve taranan PDF dosyalarını Müşteri Panosu Mesajlarınıza yükler. SIM kartlar ve banka kartları gibi öğeler bir ücret karşılığında iletilebilir. Daha fazlasını buradan okuyun.

Parseller

Koliler kabul edilmez ve sanal ofis adresi mal teslimi, deposu ve transferi için kullanılamaz.

İrtibat kişisi servisi

Şirketin kurucusu ve tek yönetim kurulu üyesi olarak Estonya'da yerleşik değilseniz, Unicount aracılığıyla bir şirket kaydederken Unicount otomatik olarak şirketinizin irtibat kişisi olarak atanır. Bu aynı zamanda Estonya Ticaret Sicilindeki kamu kayıtlarında da görülecektir.

Şirketinize ve Unicount'a gönderilen tüm yasal belgeler ve e-postalar, herhangi bir postaya benzer şekilde işlenecek ve size iletilecektir. İrtibat kişisi atama zorunluluğu Estonya Ticaret Kanunundan kaynaklanmaktadır.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?