Şirket kurmak için neden giriş yapmam gerekiyor?
Unicount avatar
Yazar: Unicount
Bir haftadan uzun bir süre önce güncellendi

Unicount, şirket kurma başvurularının otomatik olarak işlenmesi için Estonya Ticaret Sicili API hizmetini kullanır. Şirketi kurmak için yapılan başvuru, yalnızca bir Estonya kimlik kartı, e-resident kartı, Mobile-ID veya Smart-ID ile dijital olarak imzalanmışsa API aracılığıyla Ticaret Siciline gönderilebilir. Bu nedenle, kullanıcıların uygulamayı dijital olarak imzalama kapasitesine sahip olduklarından emin olmak için oturum açmalarını istiyoruz.

Bu yöntemler, AB eIDAS yönetmeliğine göre en yüksek güvenlik standartlarına sahip kimlik doğrulama yöntemleridir. AB'nin her yerinde el yazısı imzanın yasal eşdeğeri olan nitelikli elektronik imzaların verilmesini sağlarlar. Estonya kamu ve özel hizmetleri, yüksek güvenlik standartlarını takip eder ve yalnızca güvenli bir çevrimiçi kimliğe sahip kullanıcıları kabul eder.

Estonya e-resident kartınız yoksa buradan başvurabilirsiniz. Çevrimdışı şirket kuruluşu için, Estonya noterini ziyaret etmeli veya sizi noterde kurucu olarak temsil etmesi için bir temsilci atamalısınız. Bunun için noter tarafından kabul edilmiş bir vekaletname gerekir.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?