Tüm Koleksiyonlar
Estonya'da sanal ofis ve irtibat kişisi hizmeti
Genel
Şirketim için nasıl adres kanıtı alabilirim?
Şirketim için nasıl adres kanıtı alabilirim?
Unicount avatar
Yazar: Unicount
Bir haftadan uzun bir süre önce güncellendi

Adres kanıtı, Estonya'da fiziki bir ofis kiralamayan veya herhangi bir hizmet gideri faturası olmayan e-resident girişimciler için karmaşık bir konudur. Bazı hizmet sağlayıcılar, Estonya şirketiniz için adres kanıtı isteyebilir.

Unicount, sanal ofis müşterilerine otomatik olarak standart adres kanıtı olan PDF belgesini İngilizce olarak sunar. Unicount sadece ilgili birime kayıtlı ofis adresinizi onayladığı için bu PDF belge tüm hizmet sağlayıcılar tarafından kabul edilmeyecektir.

Ne yazık ki Unicount, e-Residency programı tarafından belirlenen yönergelere uygun olmadığı için sanal ofis müşterilerine herhangi bir ofis kirası veya hizmet faturası üretemez.

Bu tür bir adres kanıtına ihtiyaç duymadan e-resident üyeleri ve uzaktan yönetilen şirketleri kabul eden hizmet sağlayıcıları seçmenizi tavsiye ederiz.

Alternatif olarak, Ticaret Sicilinde ücretsiz olarak bulabileceğiniz resmi şirket kayıt kartını veya şirket detaylarını içeren PDF belgelerini göndermeyi deneyebilirsiniz. Bir ticari banka hesabı açabiliyorsanız, adres kanıtı olarak banka ekstresini kullanmayı deneyebilirsiniz.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?