Tüm Koleksiyonlar
Estonya'da sanal ofis ve irtibat kişisi hizmeti
Yalnızca sanal ofise abone olmak
Bir şirket kaydını kendi başıma yaparken Unicount'ın adres ve irtibat kişisi hizmetlerini sipariş edebilir miyim?
Bir şirket kaydını kendi başıma yaparken Unicount'ın adres ve irtibat kişisi hizmetlerini sipariş edebilir miyim?
Unicount avatar
Yazar: Unicount
Bir haftadan uzun bir süre önce güncellendi

Bu, Unicount'ın birden fazla hissedar veya tüzel kişiliğin Estonya şirketinin hissedarı olması nedeniyle bir şirketi kaydettirmek için Devlet Portalı'nı kullanmayı önerdiği durumlar için geçerlidir.

Başlamak için e-resident kartınızı kullanarak Ticaret Sicili'nde oturum açmanız gerekir. Smart-ID, şirket kuruluşu için devlet portalında çalışmaz.

Yeni bir şirket kaydederken önce "Establishment" seçeneğine tıklayın.

Ardından bir limitet şirket kurmak için "Private limited company" altındaki mavi "Start registering" seçeneğine tıklayın.

Buradan şirket kurulum aşamalarının olduğu bir sayfaya erişeceksiniz.

2 numaralı seçenek olan "Contacts" seçeneğine tıkladıktan sonra "Address" seçiminin altında "Veskiposti 2-1002" ile adres araması yaparak karşınıza otomatik olarak çıkacak olan adresimizi ekleyin. Güvenli posta teslimatlarını sağlamak için adreste 1002 numaralı süite sahip olmanız önemlidir. Bu nedenle, "Veskiposti 2" yerine her zaman "Veskiposti 2-1002" şeklinde arama yapın.

Hepsini doğru yaptıysanız, adresi ana görünümde yukarıdaki gibi göstermelidir. Şimdi sırada, Unicount'ı irtibat kişisi olarak eklemek var.

4 numaralı seçenek olan "Persons" sekmesine tıklayın.

Sayfayı aşağı kaydırarak "Other roles" seçimini bulun.

Açılır menüyü açın ve "Contact Person" seçeneğine tıklayın. Şimdi 14614272 kayıt kodunu kullanarak Unicount OÜ'yi arayın. Bu, Unicount'u irtibat kişisi olarak atamak için gerekli alanları aşağıdaki gibi otomatik olarak dolduracaktır.

Unicount e-posta adresinin ve şirket adresinin manuel olarak eklenmesi gerekiyor. Unicount'ın istenmeyen e-postalara karşı spam korumalı resmi e-postası 14614272@eesti.ee adresidir ve "E-mail" seçeneğinin altına eklenebilir. Adres bilgisini de yine "Address" seçeneği altında "Veskiposti 2-1002" aramasını yaparak otomatik olarak girebilirsiniz. Daha sonra "Save" butonuna tıklayarak girdiğiniz bilgileri kaydetmeyi unutmayın.

Unicount direktörünün, Ticaret Sicili'ndeki başvurunuzu imzalamasını halinde Unicount OÜ'den dijital olarak imzalanmış bir onay yüklemeniz gerekmez. Bu size ve Unicount'a zaman kazandırır, bu yüzden biz bunu öneriyoruz.

Aksi takdirde, bu dijital olarak imzalanmış belge, çevrimiçi sanal ofis aboneliği siparişi verildikten sonra Unicount müşteri desteği tarafından size gönderilecektir. Kabul edilmesi için Unicount OÜ onayını Ticaret Sicili'nde "Documents" sekmesinde yükleyin ve "Consent of Contact person" türünü işaretleyin.

Tüm bu aşamalardan sonra başvurunuzun geri kalanını tamamlamayı, imzalayıp devlet bedelini ödemek için göndermeden önce tüm bilgileri kontrol etmeyi unutmayın!

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?