Tüm Koleksiyonlar
Estonya'daki şirketim
Yasal
Şirket e-posta adresime çok fazla istenmeyen (spam) e-posta alıyorum
Şirket e-posta adresime çok fazla istenmeyen (spam) e-posta alıyorum
Unicount avatar
Yazar: Unicount
Bir haftadan uzun bir süre önce güncellendi

Estonya Ticaret Sicili, sicilde yayınlanan ve şirket kayıt kartında görüntülenen resmi şirket e-postanızı herkesin görmesini sağlar. 1 Ekim 2022'den itibaren resmi telefon numaranız dahil tüm şirket bilgileriniz ücretsiz olarak kullanılabilir. Bundan önce scrap siteleri, şirket verilerinizi toplu sorgular yoluyla almak için Ticaret Siciline ödeme yapıyordu.

Unicount, bilgilerinizi önceden onayınız olmadan asla üçüncü taraflarla paylaşmaz.

Unicount aracılığıyla bir şirket kaydederken irtibat kişisi hizmeti sipariş ettiyseniz, 20 Mayıs 2020'den itibaren Unicount'ın e-postanızı Ticaret Siciline göstermediğini lütfen unutmayın. Kayıt sırasında girilen kişisel ve şirket e-postalarınıza istenmeyen posta gelmediğinden emin olabilirsiniz. Şirketinizin istenmeyen posta korumalı eesti.ee e-postasını, istediğiniz zaman Ticaret Siciline ekleyebilirsiniz. O zamana kadar şirketinizin herkese açık e-postası, Unicount'ın (14614272@eesti.ee) spam korumalı eesti.ee e-postasıdır ve Unicount gerekli tüm devlet e-postalarını size Unicount Müşteri Panosu üzerinden iletir.

Resmi şirket e-posta adresinizi devlet tarafından verilen eesti.ee uzantılı adres ile değiştirebilirsiniz. Şirket e-postası 12345678@eesti.ee şeklinde görünür ve devlete ait olmayan IP adresleri bu adrese e-posta gönderemez. Bunu yapmak için Ticaret Sicilinde oturum açmanız ve gerçek e-posta adresinize yönlendirme ile eesti.ee e-posta adresini etkinleştirmeniz gerekir.

Yine de bu çözüm, ilk e-postanızın istenmeyen posta gönderenlerin artık elinde olması sorununu çözmeyecektir. Önlem olarak, bir şirkete kaydolurken geçici veya daha az alakalı bir e-posta adresi kullanabilirsiniz.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?