Kayıt beklemede
Unicount avatar
Yazar: Unicount
Bir haftadan uzun bir süre önce güncellendi

Unicount'tan bu bildirimi almanız, mahkemenin şirket kurma başvurunuzu reddettiği anlamına gelir.

Başvurunuz reddedildiyse, bunun nedeni büyük olasılıkla şirket adınızın başka bir tescilli şirket adına veya ticari markaya çok benzemesidir.

Mahkeme kararı yalnızca Estonca olarak verilmektedir ve ret nedenini öğrenmek için desteğimizle iletişime geçmelisiniz. Unicount, hata verebileceği için mahkeme kararlarına makine çevirisi uygulamamıştır.

Endişelenmeyin, Unicount'ın size gönderdiği bağlantı aracılığıyla herhangi bir ek ücret ödemeden başvurunuzu yeniden gönderebilirsiniz.

Ticari marka sahibinden dijital olarak imzalanmış onay alabiliyorsanız (örneğin, ticari marka sahibi veya ticari markayı elinde bulunduran şirketin yöneticisiyseniz), dijital olarak imzalanmış onay yükleyerek aynı ad için yeniden başvurabilirsiniz. Örnek bir belge almak için desteğe başvurabilirsiniz.

Onay alamıyorsanız, e-postadaki bağlantıdan farklı bir adla yeniden başvurabilir veya EMTAK (faaliyet alanı) kodunuzu marka tarafından korunmayan bir NICE sınıfında olacak şekilde değiştirebilirsiniz.

Müşterilerimizden bazıları, istedikleri işletme adını elde etmek için bunu başarıyla yaptılar. Şirketin EMTAK kodu daha sonra şirketin yıllık hesaplarında gösterilen asıl gelir kaynağına göre otomatik olarak değişecektir. Bu, mahkeme tarafından herhangi bir otomatik yeniden değerlendirmeyi tetiklemeyecektir ve büyük olasılıkla ticari marka sahibi şirket adına itiraz etmeyecektir. Korumalı sınıflardan birinde pazarlama yapıyorsanız, ticari markanın kullanımına itiraz edebilirler.

Mahkeme tarafından belirlenen süreye uyulması gerektiğini lütfen unutmayın. Aksi takdirde, ödenen kayıt ücretlerini kaybedersiniz.

Yeniden yapılan başvuru için işlem süresi, genellikle 1 iş günü içerisinde sonuçlanan şirket kaydı harici 5 iş günüdür.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?