Kõik kollektsioonid
Aadressiteenus
Miks ma näen veateadet oma registrikoodi sisestamisel tellimisvormile?
Miks ma näen veateadet oma registrikoodi sisestamisel tellimisvormile?
Unicount avatar
Autorilt Unicount
Värskendatud üle nädala tagasi

Kui proovid tellida virtuaalkontori teenust oma olemasolevale ettevõttele, kontrollib Unicount, kas ettevõte on juba meie süsteemis registreeritud. Selleks võrdleme ettevõtte registrikoodi meie süsteemis juba registreeritud registrikoodidega.

Kui tuvastame, et sinu ettevõttel on aktiivne virtuaalkontori tellimus, või teenuse pikendamise eest on jäänud tasumata, kuvatakse sulle selline veateade.

Parim asi mida teha, on võtta ühendust Unicounti klienditoega, et saada teada, miks veateade kuvati ning kuidas uuendada oma virtuaalkontori teenust järgmiseks 12-kuuks.

Vea kõige levinum põhjus on see, et proovid teha oma ettevõtte jaoks uut tellimust, selle asemel et uuendada olemasolevat tellimust, mille eest tasumine võib olla hilinenud.

Oma virtuaalkontori tellimuse kontrollimiseks logi sisse Kliendiportaali. Kui sul ei õnnestu sisse logida, pead tõenäoliselt võtma ühendust Unicounti klienditoega, sest maksetähtaeg on ületatud ning sinu 30-päevane ajapikendusperiood tellimuse aegumisest on lõppenud. Sellisel juhul võib olla sinu juurdepääsu Kliendiportaali juba piiratud.

Kas see vastas teie küsimusele?