Kõik kollektsioonid
Kliendiportaal
Kliendiandmed
Kuidas ma saan virtuaalkontori teenuse aktiveerida?
Kuidas ma saan virtuaalkontori teenuse aktiveerida?
Unicount avatar
Autorilt Unicount
Värskendatud üle nädala tagasi

Pärast Unicounti virtuaalkontori teenuse tellimist saabub e-kiri, kus palume teil teenuse aktiveerida.

See tähendab, et Unicount peab sinu ettevõttele aadressiteenuse pakkumiseks ettevõtte ja selle omanike kohta rohkem teavet koguma. Andmete kogumise nõuded tulenevad seadusest, mis reguleerib aadressiteenuse pakkujate tegevust.

Teenuse aktiveerimiseks toimi järgmiselt:

1. Logi sisse Unicounti Kliendiportaali

Kliendiportaali saad sisse logida siit, kui sinu isikukoodiga on seotud vähemalt üks aktiivne virtuaalkontori tellimus. Hetkel on Kliendiportaalis ligipääs ettevõtte kontole ainult ühel kasutajal. Selleks on kasutaja, kes virtuaalkontori tellimuse esitas.

Kui teie virtuaalkontori aastane tellimusperiood on lõppenud, kaob 30 päeva möödumisel ka ligipääs Kliendiportaali.

2. Ava menüü Kliendiandmed

Kui sinu isikukoodiga on seotud mitu ettevõtet, vali enne seda soovitud ettevõte Unicounti logo all olevast rippmenüüst.

3. Täida vahekaart Ettevõte

Täida väljad oma ettevõtte andmetega, nii nagu on näidatud sellel ekraanipildil Uniounti andmetega. Kui oledlõpetanud, klõpsa paremas ülanurgas nuppu "Salvesta".

Andmete salvestamine viib sind automaatselt järgmisele vahekaardile, kus saad sisestada ettevõtte tegelikud kasusaajad.

Ettevõtte andmete näidis Unicounti kontaktandmetega

Ettevõtte profiili näidis Unicounti kirjeldusega.

4. Täida vahekaart Omanikud

Sisesta vahekaardil Omanikud kõik füüsilised isikud, kes kontrollivad üle 25% ettevõttest otsese või kaudse omandiõiguse kaudu. Neid isikuid nimetatakse "tegelikeks kasusaajateks".

Matemaatiliselt ei saa ettevõttel olla rohkem kui 3 tegelikku kasusaajat, kes kontrollivad üle 25% ettevõttest. Siit saate lugeda rohkem selle kohta, kes on tegelikud kasusaajad.

Kui puuduvad füüsilised isikud, kes kontrollivad ettevõtet omandiõiguse kaudu, võite lisada juhatuse liikmed tegelikeks kasusaajateks. See kehtib tavaliselt suurettevõtete puhul, millel on palju väikeaktsionäre või osanikke.

Kui oled ainus tegelik kasusaaja, saad oma kasutajaandmed hõlpsalt sisestada, klõpsates nupul „Mina olen ​​ettevõtte ainus tegelik tulusaaja”.

Kui välisriigi kodanikest tegelikele kasusaajatele on e-residentsuse programmi kaudu väljastatud Eesti isikukoodid, sisesta need välisriigi isikukoodide asemel.

Kui oled lõpetanud, klõpsa paremas ülanurgas rohelist nuppu "Salvesta".

Andmete salvestamine viib sind automaatselt järgmisele vahekaardile, kus saad sisestada ettevõtte tegelike kasusaajate passikoopiad.

5. Laadi üles vajalikud passikoopiad

Vahekaardil Dokumendid laadi ülesse tegelike kasusaajate kehtiva passi koopia. Eelmisel vahekaardil lisatud isikuid kuvatakse nii, et saad iga isiku passikoopia üles laadida. Palun laadi üles ainult PDF- või JPG -faile.

Kui oled lõpetanud, klõpsa paremas ülanurgas rohelist nuppu "Salvesta".

Kui puuduvad andmeid ei ole, avaneb allkirjastamise hüpikaken, kus Unicount palub sul sisestatud kliendiandmed digitaalselt allkirjastada, ID-kaardi, Smart-ID-d või Mobiil-ID abil.

6. Allkirjastamine ja esitamine

Enne kui saad esitatavad kliendiandmeid allkirjastada, kinnita palun, et:

1) Ettevõtte omanike, juhatuse liikmete ega tegelike kasusaajate hulgas ei ole ELi sanktsioonide nimekirja kantud isikuid. Siit leiad loetelud sanktsioneeritud isikutest.

2) Ettevõtte omanike, juhatuse liikmete ega tegelike kasusaajate hulgas ei ole riikliku taustaga isikuid. Siit leiad näidisena loendi riikliku taustaga isikutest Eestis.

3) Esitatud teave on tõene, täielik ja kajastab tegelikku olukorda

Pärast kliendiandmete edukat allkirjastamist võtab Unicount sinuga ühendust ainult siis, kui on midagi, mis vajab täpsustamist. Pärast kliendiandmete esitamist näete Kliendiportaali avalehel, et virtuaalkontori teenuse on aktiivne.

Märkused

Eesti ID-kaardiga seotud probleemid allkirjastamisel on tavapärased kaardi harval kasutamisel ja soovitame seetõttu alati kasutada Smart-ID rakendust. Kui soovite uuesti Smart-ID abil andmeid allkirjastada, logige Kliendiportaalist välja ning seejärel logige uuesti sisse Smart-ID abil.

Kui oled veendunud, et te ei soovi kasutada mugavaks autentimiseks ja allkirjastamiseks Smart-ID rakendust, leiad siit Eesti ID-kaardi ja e-residendi kaardi probleemide tõrkeotsingu artikli.

Kas see vastas teie küsimusele?