Sisesta oma kehtiv nimi
Unicount avatar
Autorilt Unicount
Värskendatud üle nädala tagasi

Seda veateadet võidakse kuvatakse pärast ettevõtte andmete sisestamist ja ülevaatust avalduse allkirjastamisele liikuda soovimisel.

Veateadet näidatakse juhul kui ID-kaardi, mobiil-ID või Smart-ID väljastamise hetkel kehtinud nimi on seejärel Rahvastikuregistris muutunud, näiteks abiellumise tõttu.

Sellisel juhul saab oma nime käsitsi parandada liikudes tagasi isikuandmete vaatesse.

Unicount loeb sisselogimisel elektrooniliselt sertifikaadil sinu nime isiklike andmete lehe kiiremaks eeltäitmiseks. Pole tähtis, millist meetodit sisselogimiseks kasutad, kõigil juhtudel on välja antud elektrooniline sertifikaat sinu tol hetkel kehtinud nimega.

Teine võimalik veateate põhjus on erilised tähed sinu nimes. Näiteks ei pruugi sertifikaat sisaldada täpselt samu tähti, näiteks Ş, Ņ, Ć või Ł. Unicount edastab sinu andmed Äriregistrisse firma asutamise avalduse koostamiseks. Äriregister teeb ka päringu Rahvastikuregistrisse ning väikeseimagi nime erinevuse korral näed seda veateadet.

Isikuandmete lehele tagasi liikudes sisestage nimi täpselt nii nagu see on Rahvastikuregistris või uues passis, koos kõigi ebaharilike tähtedega. Kui see ei aita, saate nimekuju kontrollimiseks sisse logida Rahvastikuregistrisse.

Veateade võib ilmuda ka siis, kui teil on mitu ees- või perekonnanime, mida pole sertifikaadile salvestatud. Sellisel juhul lisa täendavad nimed ise.

Kas see vastas teie küsimusele?